English   bld 2014.02.05 Haász Miki
   

Ezen az oldalon mindenki a teljes, valódi nevével szerepel. Ez egy nagybetűvel kezdődő vezetéknevet és egy vagy több, szintén nagy betűvel kezdődő utónevet jelent, szóközzel elválasztva. Mivel itt nem nethuszárkodás folyik, hanem személyes ismeretségek hálójáról van szó, a valós név használata teljesen természetes, a tagok nem nagyon állnak szóba fantázianevű egyénekkel. (Meg tudnánk oldani, hogy automatikusan nagy kezdőbetűsre alakítsuk a nevedet, de szándékosan nem tesszük. IQ-teszt, ééérted.)

A jelszavadat e-mailben kapod meg, az itt megadott címre. Első bejelentkezéskor változtasd meg. Ha elfelejted, újat tudunk csak küldeni e-mailben, mivel magát a jelszót nem tároljuk. Az e-mail címeket bizalmasan kezeljük, láthatóságát magad állíthatod be. Fontos ügyekben hírlevelet küldünk. Regisztráció után lesz alkalmad becenevet is megadni. A nyerőszám mezőbe számjegyekkel írd be, hogy nyolcvanhárom.

*
*
*

A gomb megnyomása után a főoldalra kerülsz. Hamarosan levelet kapsz, ami alapján be tudsz jelentkezni.

Egyes szolgáltatóknál előfordul, hogy nem engedi át a levelünket. Ebben az esetben ronts el egy bejelentkezést, és az ott megjelenő oldalon kapsz lehetőséget új e-mail küldésére.